{:nl}

Wij zijn een slagvaardige en innovatieve ICT-dienstverlener die uitzonderlijke ICT-oplossingen realiseert voor verschillende klanten. Dit kunnen we alleen doordat we ons zeer betrokken voelen bij onze opdrachtgevers en onze medewerkers.

Waardes

Collegialiteit, openheid en proactiviteit, daar gaat het bij ons om. Er wordt gewerkt in teams die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het resultaat. Als medewerker van ons bedrijf ben je dan ook vaak bij het gehele traject van een project betrokken, van offertes tot en met het in productie nemen van systemen.

Persoonlijke Ontwikkeling

Wij proberen onze medewerkers niet alleen in hun werk uitdagingen te bieden, maar we dagen je ook uit om je nieuwe technologieën eigen te maken en jezelf te ontwikkelen. Dit kan door zelfstudie (R&D), opleidingen inclusief certificering en het bijwonen van vakgerelateerde bijeenkomsten.

Interesse?

Wanneer je interesse hebt in één van hiernaast getoonde functies of als je denkt dat jij een goede aanvulling bent op ons team, dan vragen we je te reageren. Dit kan door je sollicitatie met motivatie en CV te sturen naar vacatures@telexis.nl. Wanneer je CV aansluit bij onze vacatures of we denken dat er mogelijkheden voor je zijn, zullen we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Wanneer dit gesprek van beide kanten als positief wordt ervaren, zal er een vervolggesprek worden gepland.

Cultuur

Wij hebben een platte organisatiestructuur. Dit betekent dat je een groot verschil kan maken binnen het bedrijf. Wij besteden veel tijd en energie aan de persoon achter de medewerker. Wij zijn ervan overtuigd, dat een tevreden medewerker resulteert in een hogere productiviteit.

Gedreven en zelfstandige medewerkers. Medewerkers die uitstekend individueel of in teamverband kunnen presteren. Gezamenlijk of individueel de taken boven verwachting volbrengen. Daar zijn wij naar opzoek.

Beschikbare Vacatures

Ons Bedrijf

error: Content is protected for copying