Over Ons

Wij bieden, met behulp van de laatste technologieën, effectieve oplossingen aan op het gebied van e-ticketing in de openbaar vervoer sector. Onze technologieën maken het mogelijk voor operators in het openbaar vervoer, de reiservaring van hun reizigers te verbeteren alsmede het verhogen van de omzet en service en operationele capaciteiten te vergroten tegen relatief lage kosten. Wij ontwikkelen e-ticketing technologieën voor bestaande toepassingen, alsmede future proof cloud based ticketing toepassingen welke in een multifunctionele open architectuur kunnen worden toegepast. Operators kunnen onze oplossingen gebruiken om bestaande activiteiten te verbeteren, terwijl zij op een vrijwillige en soepele wijze migreren naar “cloud ticketing”.

Wij hebben in de loop der jaren een sterke reputatie opgebouwd bij grote nationale en internationale organisaties en spelen een belangrijke rol in het OV-Chipkaart programma.

Onze Klanten

This is what we are about. Meet our Chief Executive Officer.

CEO_new

Toofan Otaredian

Chief Executive Officer
Email: toofan.otaredian@telexis.nl

Toofan Otaredian is sinds de oprichting in 1999 CEO van Telexis. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de algehele aansturing van alle activiteiten binnen Telexis zoals, strategiebepaling, marketing en sales, alsmede de ontwikkeling van bedrijfsprocessen. Naast zijn rol als CEO, heeft hij o.a. bij KPN een belangrijke adviserende rol gespeeld in het managen van de investeringen in het vaste netwerk. Daarnaast was hij nauw betrokken bij het van de grond tillen van het OV-Chipkaart programma bij de NS. Hij heeft tevens een grote bijdrage geleverd aan de totstandkoming van de strategie en architectuur van de nationale OV-Chipkaart infrastructuur.

CFO_new

Bita Zamanian

Chief Financial Officer
Email: bita.zamanian@telexis.nl

Bita Zamanian werkt sinds 2005 voor Telexis. Zij is de Chief Financial Officer (CFO) van Telexis en zij maakt deel uit van het management team. In deze rol is zij verantwoordelijk voor de financiën, het personeel alsmede de interne processen van het bedrijf. Bita studeerde met succes af in de richting Finance & Economie. Zij begon haar carrière bij Hotelplan en TMF in verschillende financiële en administratieve functies voordat zij zich bij Telexis voegde.

CIO

Ben Jalilzadeh

Chief Information Officer
Email: ben.jalilzadeh@telexis.nl

Ben Jalilzadeh is in 2016 in dienst getreden bij Telexis en sinds 2017 maakt hij deel uit van het management team als CIO. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de IT en ICT strategie binnen Telexis en dient hij tevens een brug te slaan tussen IT professionals en non-IT professionals voor het realiseren van technische oplossingen voor functionele vraagstukken. Na het afronden van zijn studie Technische Informatica aan de Technische Universiteit Delft, startte Ben zijn carrière als software ontwikkelaar. Na enkele jaren de functies IT project manager en IT programma manager bekleed te hebben, o.a. bij Airbus Defence and Space, maakte hij de overstap naar Telexis.

error: Content is protected for copying