Geschiedenis

Al meer dan 15 jaar lang zijn wij een innovatieve IT toeleverancier. Onze jarenlange ervaring in de telecommunicatie en RFID sector draagt bij aan de oplossingen van vandaag, met het oog op de toekomst. Zo zijn wij in staat ons te richten op de primaire bedrijfsprocessen van onze klanten. Onze toepassingen hebben daarom een duidelijk meetbare toegevoegde waarde. Onze diensten richten zich primair op het leveren en onderhouden van geavanceerde softwareoplossingen. De nadruk ligt op operationele toepassingen in de e-ticketing en transport sector zoals e-ticketing oplossingen, klantenservice, betaalmogelijkheden én combinaties van technologieën die worden gebruikt in NCF producten en diensten.

Missie

Het opleveren van `end-to-end` systemen en diensten gebaseerd op innovatie, schaalbaarheid, gespecialiseerde integratie en de flexibiliteit om te groeien met veranderende eisen en opkomende technologieën voor het gehele `mobility` netwerk.

Visie

Het leveren van flexibele, toekomstbestendige en innovatieve vervoers- en betalingsoplossingen. Onze toekomstvisie richt zich op het leveren van open architectuur en hardware onafhankelijke oplossingen. Onze zeer concurrerende prijs en hoge kwaliteitsoplossingen adresseren niet alleen de problemen van vandaag, maar zijn ook toekomstbestendig en klaar voor morgen.

Onze Mijlpalen

Telexis
Telexis

Neem Contact Op

Voor vragen over services, projecten, technische ondersteuning of algemene informatie kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

  +31 (0) 70 319 3938
  info@telexis.nl
  Laan van Zuid Hoorn 55, Rijswijk

KvK nummer: 24300047
BTW nummer: NL808426576B01

Recente Projecten