Over Ons

Wij bieden, met behulp van de laatste technologieën, effectieve oplossingen aan op het gebied van e-ticketing in de openbaar vervoer sector. Onze technologieën maken het mogelijk voor operators in het openbaar vervoer, de reiservaring van hun reizigers te verbeteren alsmede het verhogen van de omzet en service en operationele capaciteiten te vergroten tegen relatief lage kosten. Wij ontwikkelen e-ticketing technologieën voor bestaande toepassingen, alsmede future proof cloud based ticketing toepassingen welke in een multifunctionele open architectuur kunnen worden toegepast. Operators kunnen onze oplossingen gebruiken om bestaande activiteiten te verbeteren, terwijl zij op een vrijwillige en soepele wijze migreren naar “cloud ticketing”.

Wij hebben in de loop der jaren een sterke reputatie opgebouwd bij grote nationale en internationale organisaties en spelen een belangrijke rol in het OV-Chipkaart programma.

Onze Klanten

This is what we are about. Meet our Chief Executive Officer.

CEO3

Toofan Otaredian

Chief Executive Officer
Email: toofan.otaredian@telexis.nl

Toofan Otaredian is sinds de oprichting in 1999 CEO van Telexis. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de algehele aansturing van alle activiteiten binnen Telexis zoals, strategiebepaling, marketing en sales, alsmede de ontwikkeling van bedrijfsprocessen. Naast zijn rol als CEO, heeft hij o.a. bij KPN een belangrijke adviserende rol gespeeld in het managen van de investeringen in het vaste netwerk. Daarnaast was hij nauw betrokken bij het van de grond tillen van het OV-Chipkaart programma bij de NS. Hij heeft tevens veel bijdrage geleverd in de tot standkoming van de strategie en architectuur van de nationale OV-Chipkaart infrastructuur.

CFO

Bita Zamanian

Chief Financial Officer
Email: bita.zamanian@telexis.nl

Bita Zamanian werkt sinds 2005 voor Telexis. Zij is de Chief Financial Officer (CFO) van Telexis en zij maakt deel uit van het management team. In deze rol is zij verantwoordelijk voor de financiën, het personeel alsmede de interne processen van het bedrijf. Bita studeerde met succes af in de richting Finance & Economie. Zij begon haar carrière bij Hotelplan en TMF in verschillende financiële en administratieve functies voordat zij zich bij Telexis voegde.

error: Content is protected for copying